18. oktober 2021
Kampgejsten er intakt hos Ronni Lykkehus, selvom Venstre-kandidaternes opstilling er partiliste. Foto. J.C. Borre Larsen
Kampgejsten er intakt hos Ronni Lykkehus, selvom Venstre-kandidaternes opstilling er partiliste. Foto. J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods valg-bommert: Lykkehus kæmper videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods valg-bommert: Lykkehus kæmper videre
Vordingborg - 08. oktober 2021 kl. 16:38
Af J.C. Borre Larsen

Træls. Sådan lyder det fra Venstres Ronni Lykkehus efter Venstres brøler med opstillingsformen. Men han giver dog ikke op, sådan som Gert Larsen har gjort.

arrow Læs også: Kæmpe Venstre-koks: V-kandidat trækker sig

- Jeg kæmper videre, siger Ronni Lykkehus.

Som nummer ni på Venstres kandidatliste får han personligt brug for et godt valg, især efter at Venstre nu stiller op som partilistet. Her får de øverste kandidater fordel af listestemmerne, som de kan lægge oven i deres personlige stemmetal.

- Jeg tror på, at vælgerne stemmer på dem, som de kender, siger Ronni Lykkehus, der ved seneste kommunalvalg høstede 155 personlige stemmer.

De rakte ikke til et mandat, men var nok til rollen som førstesuppleant. Da Kirsten Overgaard i november sidste år trak sig som følge af dårligt syn, fik Ronni Lykkehus en permanent plads i kommunalbestyrelsen.

Ronni Lykkehus peger på, at Venstre-vælgere traditionelt stemmer personligt til kommunalvalg. På den måde er der færre listestemmer til uddeling.

- Når først listestemmerne er uddelt, handler det igen om, hvem der har fået flest personlige stemmer. Ballet er åbent, siger han.

Gert Larsen påpeger, at Venstres spidskandidat, Karina Fromberg, er "ukendt", og at det vil betyde, at flere vælgere sætter krydset ved partiet. Fromberg fik ved seneste kommunalvalg 303 personlige stemmer.

- Tiden vil vise, hvor ukendt hun er. Vi håber, at hun ikke er ukendt den 16. november, siger Ronni Lykkehus.

Nummer 14 og sidst på Venstres kandidatliste er Arne Rasmussen får Lundby.

- Jeg forstår ikke, at Gert har givet op. Hvis han får nok personlige stemmer, kan han godt komme ind, lyder det fra Arne Rasmussen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk