17. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikrådet skæres til efter et år uden møder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikrådet skæres til efter et år uden møder
Vordingborg - 13. juni 2018 kl. 06:02
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Handicapråd, seniorråd, ældresagen, erhvervsforeningen, landsbyforum og Movia har alle haft et sæde i kommunens trafiksikkerhedsråd, men det skal nu være fortid.

Plan- og teknikudvalget har på deres seneste møde godkendt sammensætningen af et nyt trafiksikkerhedsråd med væsentligt færre repræsentanter end hidtil.

Det bredde trafiksikkerhedsråd med dets 13 pladser har nemlig vist sig at være alt for ineffektivt, lyder argumentet fra forvaltningen.

- Trafiksikkerhedsrådet blev i 2014 nedsat med deltagelse af mange forskellige interessenter for at skabe et bredt fundament for arbejdet i rådet. Det har dog vist sig, at sammensætningen af rådets medlemmer har medført, at en uforholdsmæssig stor del af møderne bruges på at diskutere emner, som ikke vedrører trafiksikkerhed, lyder det i sagsfremstillingen til politikerne.

Samtidig konstateres det, at der ikke har været den store succes med at få holdt møderne i det hidtidige råd. Kun seks møder blev det til i perioden fra 2014 til 2016, mens der slet ikke blev afholdt nogle møder i hele 2017.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk