19. oktober 2019
Kirsten Siggaard, sangerinde og skuespillerinde, er det helt store trækplaster til dette års ældrefestival, og hele 200 ældre havde da også fundet vej til Kirkeskoven for at høre den kendte sangerinde.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Kirsten Siggaard, sangerinde og skuespillerinde, er det helt store trækplaster til dette års ældrefestival, og hele 200 ældre havde da også fundet vej til Kirkeskoven for at høre den kendte sangerinde.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trækplaster trak fulde huse til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trækplaster trak fulde huse til festival
Vordingborg - 22. maj 2019 kl. 08:28
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 200 festivaldeltagere måtte der sættes ekstra borde og stole op, da det tirsdag middag var blevet tid til middagsmaden ved Vordingborgs ældrefestival.

Den første dag i den tre dage lange festival for kommunens seniorer blev skudt i gang af Old Jacks og deres Four Jacks-sange, men det var først om eftermiddagen, at festivalens helt store trækplaster gik på scenen i form af sangerinden og skuespillerinden Kirsten Siggaard.

Trods den høje gennemsnitsalder var der stor danselyst i Medborgerhuset i Kirkeskoven, så den kendte sangerinde lagde fokus på dansemusikken under sit show.

Ældrefestivalen blev åbnet af Mette Høgh Christiansen, formand for Udvalget for Sundhed, Senior og ældre. Hun brugte sin taletid på at understrege, hvor meget kommunen gør for at sikre ordentlige tilbud til kommunens mange ældre.

- Når vi taler om sund aldring, er det påvist via forskning, at aktivitet og socialt samvær er afgørende faktorer. I virkeligheden er det vel gennem hele livet, at dette er vigtigt, men når fødselsattesten bliver lidt mere slidt, så skal der ofte lidt mere til for at aktivitet og samvær kan lade sig gøre, lød det fra udvalgsformanden.

- Men ensomhed må aldrig blive den eneste mulighed, så tag endelig imod kommunale og frivilliges tilbud, lød opfordringen til de mange festivaldeltagere.

- Jeg kan kun glæde mig over dette initiativ, der netop tilgodeser det sociale samvær og masser af bevægelse. Det er bestemt ikke kun forbeholdt de unge at tage til festival, understregede Mette Høgh Christiansen.

Ældrefestivalen fortsætter onsdag og torsdag, og det er stadig muligt at købe restbilletter ved indgangen. Onsdag optræder Catja og Rene med dansktop-musik og Klaus & Servants med stort Beatles og Elvis Presly-show. Torsdag er Klaus Strandholm atter på scenen, men denne gang med hustruen Karin og showet Tip et hit. Festivalen sluttes af med Butterflies.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk