26. januar 2021
- Vi skal leve af turismen, så det er vigtigt, at folk ved, hvad vi laver. Jo flere gæster og jo mere omtale vi får på Frederiksminde, desto flere gæster kommer der til Præstø, siger hoteldirektør Silje Brenna. Foto: J.C. Borre Larsen
- Vi skal leve af turismen, så det er vigtigt, at folk ved, hvad vi laver. Jo flere gæster og jo mere omtale vi får på Frederiksminde, desto flere gæster kommer der til Præstø, siger hoteldirektør Silje Brenna. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toprestaurant lokker med lavpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toprestaurant lokker med lavpris
Opdateret 10. februar 2020 kl. 10:23
Vordingborg - 09. februar 2020 kl. 09:48
Af J.C. Borre Larsen

Børnefamilier på restauranter med Michelin-stjerner er ikke hverdagskost. Men det vil Hotel Frederiksminde i Præstø lave om på i vinterferien. Fra mandag til fredag i uge syv og otte tilbyder restauranten tre retter til 395 kroner. Børn under 12 år får de tre retter til halv pris.

- Vi ved godt, at maden er lidt dyrere hos os, fordi vi bruger andre råvarer og bruger mere tid på at forberede og tilberede. Men vi vil gerne favne bredere og have en endnu større del af vores lokale til at lære os bedre at kende. Derfor sætter vi priserne ned i vinterferien, siger Hotel Frederiksmindes direktør, Silje Brenna.

Hun mener, at et øget kendskab til Frederiksminde kan være med til at udbrede forståelsen for den store indsats, der ligger i at drive restaurant på højt niveau.

Det skal samtidig afmystificere, hvad det vil sige at have en Michelin-stjerne.

- Vi har en stor glæde ved at skabe unikke oplevelser. Det er dét, vi brænder for. Vi ser det derfor også som en del af vores rolle i det lokale miljø at sikre en spændende kobling mellem mennesker, råvarer og oplevelser, siger Silje Brenna og tilføjer:

- Vi skal leve af turismen, så det er vigtigt, at folk ved, hvad vi laver, og hvad vi er for en størrelse. Jo flere gæster og jo mere omtale vi får på Frederiksminde, desto flere gæster kommer der til Præstø.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk