26. juli 2021
Flere er blevet snydt i handler med to unge mænd, der har solgt varer via Den Blå Avis.
Flere er blevet snydt i handler med to unge mænd, der har solgt varer via Den Blå Avis.
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd anholdt for internet-bedragerier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd anholdt for internet-bedragerier
Opdateret 22. februar 2021 kl. 10:40
Vordingborg - 22. februar 2021 kl. 10:37
Af Søren Arildsen

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har mandag morgen anholdt og sigtet to mænd på 23 og 25 år fra hhv. Stensved ved Vordingborg og Søllested på Lolland for samlet over 55 tilfælde af bedragerier ved handel mellem private på internettet.

Politiet har i den seneste tid modtaget flere anmeldelser fra borgere, som med samme fremgangsmåde er blevet snydt i handler på internettet, hvor de har handlet med en person på Den Blå Avis. Bedragerierne er typisk foregået ved, at de forurettede har betalt gennem bankoverførsel eller MobilePay for en vare, som de efterfølgende aldrig har modtaget.

- Selvom det kan være fristende at lave en god og hurtig handel på nettet, så er der flere forholdsregler, man selv kan tage, for at undgå at blive snydt. Det er altid en god idé at mødes ansigt til ansigt og handle, følge sin mavefornemmelse og ikke falde for et tilbud, der er for godt til at være sandt, samt passe på de hurtige handler, hvor sælgeren presser på for at gennemføre handlen, siger lederen af økonomisk efterforskning, politikommissær Rune Nilsson.

Den 23-årige, der er tidligere dømt for berigelseskriminalitet, fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing mandag. Det forventes, at den 25-årige vil blive løsladt efter sigtelse og afhøring.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk