28. juli 2021
Susan Thydal har sagt ja til at tage et enkelt år som formand for Folkemøde Møn, mens en ny køres i stilling. Arkivfoto: Thomas Olsen
Susan Thydal har sagt ja til at tage et enkelt år som formand for Folkemøde Møn, mens en ny køres i stilling. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thydal er atter chef for Folkemøde Møn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thydal er atter chef for Folkemøde Møn
Vordingborg - 30. november 2019 kl. 06:00

Af Lene C. Egeberg
Det blev kun til to års pause fra posten som formand for Susan Thydal, som torsdag aften igen lod sig vælge til at stå i spidsen for Folkemøde Møn. Hun afløser Peter Brinch, som på grund af arbejdspres og flytning fra området ønskede at træde tilbage.

Susan Thydal trådte ellers tilbage fra pladsen i 2017, da hun ville koncentrere sig om sit nye arbejde som kommunalbestyrelsesmedlem for Socialdemokratiet i Vordingborg Kommune, men da Folkemøde Møn i den seneste tid har oplevet en del frafald i bestyrelsen blandt andet på grund af sygdom, så valgte man altså på mødet torsdag aften at gå efter et sikkert kort med genvalget af hende.

Vil køre en anden i stilling
- Jeg har sagt ja til at lade mig vælge for ét år, og så kan vi forhåbentlig nå at køre en anden i stilling til posten til den tid, siger Susan Thydal.

Frafaldet i bestyrelsen illustreres af, at man torsdag aften måtte vælge ikke færre end seks nye medlemmer til den i alt 11 mand høje bestyrelse, og med så stor en udskiftning var der ikke rigtig nogen andre, der havde mod på også at påtage sig formandsposten. Derfor blev der peget på Susan Thydal, som sagde ja til opgaven:

- Nu har jeg også haft to år til lige at komme på plads i kommunalbestyrelsen, og selv om der er meget arbejde med det, så er jeg mere inde i vanen med det nu, siger hun.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk