12. april 2021
Vordingborg Tennis Klubs nye formand, Stine Beck Petersen, glæder sig til, at udendørssæsonen på det røde grus snart går i gang. Foto: J.C. Borre Larsen
Vordingborg Tennis Klubs nye formand, Stine Beck Petersen, glæder sig til, at udendørssæsonen på det røde grus snart går i gang. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub udskifter næsten hele bestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub udskifter næsten hele bestyrelsen
Vordingborg - 08. april 2021 kl. 15:17
Af J.C. Borre Larsen

Efter knap 10 år som formand i Vordingborg Tennis Klub overlod Peter Rigbolt ved generalforsamlingen i marts formandskasketten til 43-årige Stine Beck Petersen.

Hun sad i forvejen i bestyrelsen, og hun er den eneste af medlemmerne, som fortsætter. Resten af bestyrelsen består af nyvalgte medlemmer.

Den massive udskiftning skyldes ifølge Stine Beck Petersen ikke utilfreds med den nu tidligere ledelse. Tværtimod.

- Min generation har bare været for længe om at tage ansvaret, siger Stine Beck Petersen.

Den nye bestyrelse har allerede sat flere skibe i søen, så man både kan udvikle klubben og tiltrække nye medlemmer. Det mest opsigtsvækkende er planerne om flytte væk fra anlægget på Parkvej og op til DGI Huset. Her drømmer man om at få et moderne anlæg, der både rummer indendørs- og udendørsbaner og padeltennis. Ifølge Stine Beck Petersen har det nuværende klubhus set bedre dage. Derudover kæmper klubben konstant med at vedligeholde grusbanerne, fordi jordbundsforholdene ikke er optimale.
- Vi håber, at vi inden for en kort overrække kan ligge ved DGI Huset, siger Stine Beck Petersen.

Åbne møder

Som noget nyt på kontingentfronten tilbyder tennisklubben nu et familie-kontingent, hvor to voksne og børn under 25 år kan få rabat på det samlede kontingentbeløb. Endvidere har man i samarbejde med DGI indgået en vækstaftale, hvor nye medlemmer i maj blandt andet får træningslektioner og en mentor tilknyttet for 250 kroner.

- Vi håber, at man på den måde kan få en makker og nogle modstandere, siger Stine Beck Petersen og tilføjer, at de, der efterfølgende melder sig ind i klubben, får en gratis ketsjer.

På det organisatoriske plan vil den nye bestyrelse holde åbne bestyrelsesmøder.

- Det vil være godt, hvis vi kan få inddraget flere medlemmer, så alle føler, at de er en del af klubben, siger Stine Beck Petersen.

Ud over den nye formand består den nye bestyrelse af Lars Vestergaard (næstformand), Jonas Andersson, Christian Brorsen, Erling Nielsen, Ulrich Fredskov og Johannes Hemmingsen. De afløser Annette Mørkeberg, Ole Pedersen, Anne Sophie Ahrengot og som nævnt Peter Rigbolt.

Vordingborg Tennis Klub holder standerhejsning lørdag 10. april. Her håber man, at klubbens syv grusbaner er spilbare efter vinteren.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk