26. januar 2020
Tatovør Johnny Hansen glæder sig til at kunne byde de første kunder velkommen i tatovør-stolen i Doctor Bones? nye Vordingborg-afdeling. Foto: Lars Christensen
Tatovør Johnny Hansen glæder sig til at kunne byde de første kunder velkommen i tatovør-stolen i Doctor Bones? nye Vordingborg-afdeling. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tattoo-sønnen vender hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tattoo-sønnen vender hjem
Vordingborg - 30. september 2019 kl. 12:41
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter Bad Boyz Tattoo i Algade 27 lukkede har Vordingborg været uden en tatovør, men nu kan fans af kropskunst snart igen sætte sig i tatovør-stolen.

Lørdag inviterede Johnny Hansen indenfor til åbningsreception i Doctor Bones Tattoo i Algade 39a. Her kunne gæsterne kigge nærmere på de særprægede lokaler. I et rum står en statue af en overkrop, hvor armene holder et halshugget hoved op over resten af kroppen. I et andet rum bliver en kiste brugt som skab.

Den særdeles velbesøgte reception viste tydeligt, at mange har savnet en tatovør i byen.

Og det er da heller ikke hvem so helst, der nu åbner butikken i Vordingborg.

I otte år har Johnny Hansen drevet Doctor Bones i Næstved med stor succes, og han er søn af Tatto-Max, mangeårig tatovør i Vordingborg, der var lidt af en legende i faget inden sin død i 1998.

- Jeg er selv født og opvokset her i byen, og nu der ikke længere var en tatovør her, så synes jeg, det gav god mening at åbne en, forklarer Johnny Hansen og tilføjer, at butikken i Næstved vil fortsætte uændret.

Ønsket om at åbne en afdeling i Vordingborg blev kun forstærket under dette års festuge, hvor Johnny Hansen åbnede en pop-op butik. Overraskende mange gæster lagde vejen forbi den midlertidige tatovør-butik, og det gav blod på tanden.

Til at starte med vil Johnny Hansen selv være til stede i butikken i Vordingborg sammen med en enkelt ansat.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk