26. marts 2019
Søfartsstyrelsen var ved at spolere glæden. Derfor har fjordsvømmerne nu fået en reglementeret bane med orange bøjer og gule floats. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Søfartsstyrelsen var ved at spolere glæden. Derfor har fjordsvømmerne nu fået en reglementeret bane med orange bøjer og gule floats. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmebane indviet på fjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmebane indviet på fjorden
Vordingborg - 22. juni 2018 kl. 16:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regler og regulativer kan spolere selv den bedste leg. Det var de lige ved at gøre i Præstø, hvor svømmebanen i Nysø-krogen ikke kunne blive godkendt af Søfartsstyrelsen på grund af farven på de orange bøjer, man brugte til afmærkning.

Det kræver nemlig gule bøjer, siger regelbogen, hvis man vil indhegne en bane. Men takket være købmand Kasper Nielsen fra Rema1000 i Præstø kan man nu igen svømme sikkert i fjorden. Butikken har sponsoreret en ny bane.

- Vi er meget taknemmelige for sponsoratet. Det betyder, at vi igen kan bruge banen flittigt i sommerhalvåret, siger Connie Dalsgaard fra Præstø Sport til Sjællandske.

Borger- og Håndværkerforeningen i Præstø har sponsoreret nye swimfloats, så klubmedlemmerne lettere kan holde hovedet oven vande. De sørger desuden for, at svømmerne er mere synlige, når de færdes på fjorden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk