13. december 2018
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superbrugsen måtte lukke efter musebesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superbrugsen måtte lukke efter musebesøg
Vordingborg - 15. november 2017 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SuperBrugsen Lendemark måtte holde dørene lukket for kunderne hele tirsdagen, efter at en medarbejder med skarpe øjne mandag aften mente at have set en mus i butikken.

Det skete kort før, butikken alligevel skulle lukke for aftenen, og uddeler Anders Madsen fik hurtigt fat i skadedyrsbekæmpere samtidig med, at Fødevarestyrelsen blev holdt orienteret.

I løbet af natten til tirsdag blev det så bekræftet, at der rent faktisk havde været uvelkomment besøg i forretningen, og derfor blev kunderne hele tirsdagen igennem mødt af en lukket dør med gitter for.

- Vi lavede en stor rengøring mandag aften og kunne så her til morgen (tirsdag, red.) konstatere, at der var ganske få musespor at se. Samtidig fik vi også lokaliseret to huller i murstensvæggen, og alt tyder på, at det er der, musene er kommet ind. Vi mener, at der er tale om en-tre mus, men det er svært at sige, sagde Anders Madsen tirsdag eftermiddag.

Hullerne i muren blev lukket, og skadedyrsbekæmpernes specialtrænede hund søgte derefter butikken igennem, uden at det gav nogen reaktioner hos hunden.

- Så vi er 99 procent sikker på, at der ikke er nogen mus herinde længere, siger Anders Madsen.

Derefter gik resten af tirsdagen så med at få sat sektionsplader op i butikken, så det ville være lettere at indkredse en eventuel mus, hvis der stadig skulle være en indenfor murene, og tidligt onsdag morgen stod programmet så på ny kontrol i butikken.

- Vi behøver faktisk ikke at fange nogen mus. Hvis kontrollen viser, at der ikke er kommet nogen ind i butikken igen, så er opgaven løst, siger Anders Madsen, der håber, at kontrollen vil falde ud til butikkens fordel, så Fødevarestyrelsen giver grønt lys for en genåbning her onsdag morgen.

Man kan i øvrigt holde sig orienteret på Superbrugsen Lendemarks Facebookside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk