18. september 2020
Direktør Silje Brenna har sammen med kokken Jonas Mikkelsen sat Hotel Frederiksminde på landkortet. Foto: J.C. Borre Larsen
Direktør Silje Brenna har sammen med kokken Jonas Mikkelsen sat Hotel Frederiksminde på landkortet. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesduo fejrer 10-årsjubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesduo fejrer 10-årsjubilæum
Vordingborg - 23. januar 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til april er det 10 år siden, at direktør Silje Brenna og kokken Jonas Mikkelsen slog pjalterne sammen på Hotel Frederiksminde i Præstø. Samarbejdet har i høj grad båret frugt.

Sammen har de udviklet Hotel Frederiksminde til et madsted i mesterklasse. I I 2016 fik restauranten sin første Michelinstjerne, som indtil videre på fornemste vis er blevet forsvaret.

Silje Brenna og Jonas Mikkelsens makkerskab fejres fredag 3. april med en seks retters jubilæumsmenu til 995 kroner pr. person. Menuen vil indeholde nogle af de bedste signaturretter fra de seneste 10 år.

Romantik og musik

Inden den store jubilæumsaften kan forelskede par mødes på Valentinsdag 14. februar til en romantisk middag på Hotel Frederiksminde. Fredag 6. marts danner hotellet rammen om middag og intimkoncert med TV-2's forsanger, Steffen Brandt.

Ud over Hotel Frederiksminde forpagter Silje Brenna og Jonas Mikkelsen Rønnede Kro og Hotel Baltic i Høruphav på Sydals.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk