25. august 2019
Carl Gustav og Inger Marie Scavenius måtte lidt op i højden, da de officielt indviede Klintholm Gods Lake Apartments, for ellers var det ikke til at bevare overblikket over de mange gæster. Foto: Lene C. Egeberg
gallery icon

Se billedserie

Carl Gustav og Inger Marie Scavenius måtte lidt op i højden, da de officielt indviede Klintholm Gods Lake Apartments, for ellers var det ikke til at bevare overblikket over de mange gæster. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stuvende fuldt ved indvielse af nyt hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stuvende fuldt ved indvielse af nyt hotel
Vordingborg - 13. april 2019 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er i dag, at Klintholm Gods Lake Apartments officielt åbner som det nyeste skud indenfor hotel- og overnatningsbranchen på Møn, men de første gæster flyttede ind allerede fredag.

Og hvis de er blevet en smule overvældede, er der ikke noget at sige til det, for der var stuvende fuldt at mennesker, da der fredag eftermiddag var indvielsesreception på stedet.

Et udmattet men stadig storsmilende værtspar i skikkelse af Carl Gustav og Inger Marie Scavneius bød velkommen efter 24 timer lige op til åbningen, hvor »1000 ting først falder på plads i sidste øjeblik«, men det mærkede gæsterne næppe noget til, for receptionen kørte som smurt på den store terrasse foran det nyt hotel.

- Det har været en lang rejse, sagde Carl Gustav Scavenius, da han officielt åbnede Klintholm Gods Lake Apartments, hvorefter han remsede nogle af de idéer op, man har haft for det gamle Hunosøgård Vandrehjem, inden man endte med den nuværende udforming. Alt fra bed & breakfast til et »slotslignende« sted med tårne og hele pivetøjet har åbenbart været på bordet, men er nu altså endt med otte eksklusive hotellejligheder med tilhørende restaurant, café og gårdbutik.

Alle otte lejligheder står nu klar og er indrettet med fire forskellige temaer: Fossiler, blomster, træer eller fugle. Der er i øvrigt ikke fjernsyn på nogen af værelserne, da man fra godsets side hellere vil indbyde til, at gæsterne bruger tiden på værelserne til at nyde udsigten over Hunosøgård.

Scaveniusparret har ansat Mads Johansen, tidligere restaurantchef på Hoffmanns i Stege, som ny hotel- og restaurantmanager, og det er et samarbejde, som Carl Gustav Scavenius er glad for:

- Det er godt, vi har fundet ham, så han kan gribe bolden herude - vi har rigeligt andre bolde i luften, sagde han fredag.

Udover gæsterne, der er rykket ind til denne weekend, er de otte lejligheder også fuldt booket i påsken og den følgende weekend. Derefter er det lidt pletvis længere henne på sæsonen, men niveauet er indtil videre over det forventede.

- Vi er meget tilfredse, siger Carl Gustav Scavenius, som nu endelig kan lægge måneders intenst arbejde på at blive klar bag sig med en vellykket åbningsreception.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk