23. marts 2019
Trafiksikkerheden bliver fremover markant større, når der kommer et lyskryds ved Neder Vindingevej og Næstvedvej (bagerst). Foto: J.C. Borre Larsen
Trafiksikkerheden bliver fremover markant større, når der kommer et lyskryds ved Neder Vindingevej og Næstvedvej (bagerst). Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort ønske opfyldes: Næstvedvej får lyskryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort ønske opfyldes: Næstvedvej får lyskryds
Vordingborg - 09. oktober 2018 kl. 06:08
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Banedanmark ligger i disse måneder sidste hånd på en ny bro over jernbanen mellem Kastrup og Neder Vindinge.

Når den nye bro står klar, vil trafikken blive ledet over i den nye forlængede Neder Vindingevej, der overtager rollen som områdets centrale færdselsåre og skolevej.

Derfor har lokalrådet længe argumenteret for, at trafiksikkerhed i krydset ved Neder Vindingevej og Næstvedvej er nødt til at blive markant forbedret. Ikke mindst set i lyset af de mange unge, der hver dag cykler til udskolingen på Iselinge-afdelingen og til gymnasiet og handelsskolen. En sikker overgang vil også være til glæde for de elever på Kastrup-afdelingen og børn i børnehaven Troldehøjen, der bor vest for Næstvedvej.

Ønsket er mange år gammelt, men nu får lokalrådet sin vilje.

I forbindelse med den nye budgetaftale er der afsat en million kroner til at opsætte et lyssignal i T-krydset, hvor der ellers op til nu kun har været hajtænder til at styre trafikken.

Politikerne har afsat pengene i budgettet, så lyskrydset allerede kan etableres næste år.

- Det er bestemt tiltrængt at få gjort noget ved trafiksikkerheden. Krydset bliver knudepunktet for områdets trafik, så det er utrolig positivt, at man har bestemt at gøre noget ved det, lyder meldingen fra lokalrådsformand Ricky Stensgaard fra Kastrup Ndr. Vindinge og Næs Lokalråd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk