26. januar 2020
icelandair Oliver Holzbauer flickr
Foto: Oliver Holzbauer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storsvindler anholdt i fly og idømt to års fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storsvindler anholdt i fly og idømt to års fængsel
Vordingborg - 12. juni 2018 kl. 12:14
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 28-årige Dennis Maul Andreasen fra Vordingborg blev mandag fundet skyldig i 29 forhold af bedrageri og et forhold af dokumentfalsk. Han fik en dom på to års fængsel og blev varetægtsfængslet efter dommen, skriver Sjællandske.

Han havde udeblevet fra retsmøder i Hillerød syv gange og for afsoning af en tidligere dom, og var også ved at flygte fra det seneste retsmøde ved Retten i Næstved, da fælden klappede.

Få dage før retssagen rejste han til Island med henblik på at rejse videre til USA, men efter anmodning fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev han anholdt på Island i et fly, umiddelbart før det lettede med kurs mod USA. Han blev hentet af dansk politi søndag aften, så han kunne fremstilles til retsmødet mandag morgen.

Den dømte havde gentagne gange lånt store pengebeløb af bekendte under falske forudsætninger af at ville tilbagebetale lånene, ligesom han havde forfalsket e-mails fra en bank, så det så ud som om, han havde mange penge stående på en spærret konto.

Han blev også dømt for mange forhold af bedrageri, hvor han havde kontaktet personer, som annoncerede efter koncertbilletter og lign. på dba.dk, og oplyst, at han havde disse ting til salg, hvorefter de overførte penge til ham, selvom han reelt ikke havde tingene.

I alt blev han dømt for bedrageri for ca. 4 millioner kr. Han tilstod de fleste forhold.

Han har nu 14 dage til at overveje anke.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk