23. september 2019
Ejendomsmægler Kim K. Petersen fra Præstø har fået til opgave at sælge de 20 grunde og tog imod med hjemmebagte Antonibakker. Til venstre er det Helle og Morten Østergård Hansen. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Ejendomsmægler Kim K. Petersen fra Præstø har fået til opgave at sælge de 20 grunde og tog imod med hjemmebagte Antonibakker. Til venstre er det Helle og Morten Østergård Hansen. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for Antonibakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for Antonibakken
Vordingborg - 10. april 2019 kl. 05:58
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ejendomsmægler Kim K. Petersen tog imod med Verdi og små grønne bakker af den hjemmebagte slags, da der tirsdag aften var »Åben grund« på Antonibakken i Præstø. Blandt dem, der havde fundet vej til den røde løber på marken ved siden af Rema 1000 på Ny Esbjergvej, var Morten og Helle Østergård Hansen.

- Vi er barnefødte her, så vi skal se, hvordan det kommer til at se ud, fortæller parret, der bor på en landejendom på den modsatte side af vejen. De har overvejet at købe en grund på bakken, de kan bebygge, når deres nuværende bolig bliver for stor.

- Men grunden måtte godt koste et par hundrede tusinde mere og ligge oppe på toppen af bakken, konstaterer Morten Østergård Hansen.

Fra kommunalbestyrelsen deltog Michael Larsen (R), der fik lov til at klippe den røde snor, inden selskabet begav sig op på bakken.

- Det er et meget flot fremmøde. Vi tog beslutningen i sidste uge, så vi har ikke haft tid til at annoncere arrangementet andet end på de sociale medier, fortæller formanden for Udvalget for Teknik og Miljø i Vordingborg Kommune.

- Vi havde en anden salgsstrategi fra starten, men vi fik flere henvendelser fra folk, der ville bygge deres eget hus på deres egen grund. Derfor valgte vi at sætte gang i etape 2. Viser der sig at være stor interesse, fremskynder vi etape 3.

De første 20 grunde til individuelle huse er samlet på to vænger, og håbet er, at man kan gå i gang med at bygge til efteråret. Grundene bliver udbudt til 545.000 kroner, og dertil kommer byggemodningen. Grundene bliver på 600 kvadratmeter med store byggefelter på 50 procent.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk