27. maj 2019
Rasmus Erichsen er nu i politiets søgelys for ulovligt at have ændret oplysninger i CVR-registret. Her ses  den 19-årige velgører med den nye daglige leder af Madoasen i Vordingborg, Betina Sediek. Foto: J.C. Borre Larsen
Rasmus Erichsen er nu i politiets søgelys for ulovligt at have ændret oplysninger i CVR-registret. Her ses den 19-årige velgører med den nye daglige leder af Madoasen i Vordingborg, Betina Sediek. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop Spild-stifter meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop Spild-stifter meldt til politiet
Vordingborg - 26. juli 2018 kl. 06:06
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den aktuelle strid mellem Rasmus Erichsen fra Stop Spild Lokalt og den tidligere leder af Madoasen i Vordingborg, Christina Agerup Præst Lorentzen, er eskaleret.

arrow Læs også: Politianmeldelse tog hårdt på Rasmus Erichsen

Begge mener at have ejerskabet til CVR-numret bag Stop Spild Lokalt (Vordingborg), der på frivillig basis uddeler overskudsmad til udsatte borgere.

Nu har Christina Lorentzen anmeldt Rasmus Erichsen til politiet.

- Rasmus har med sit NemID og uden mit samtykke været inde i CVR-registret og ændre min forening. Det er ulovligt, og derfor har jeg anmeldt ham til politiet, siger Christina Lorentzen.

Rasmus Erichsen er ikke upåvirket af anmeldelsen.

- Jeg har det mærkeligt med at blive anmeldt, når mit eneste formål er at hjælpe en masse mennesker i nød, skriver Rasmus Erichsen til Sjællandske.

Den 19-årige unge mand fra Korsør mener ikke at have gjort noget ulovligt.

- Vi (bestyrelsen bag Stop Spild Lokalt, red.) har styr på vores papirer. Den her sag har taget en unødvendig drejning, mener Rasmus Erichsen.

Han har tidligere udtalt, at han som ejer af det landsdækkende Stop Spild Lokalt-koncept besluttede at give Vordingborg-afdelingen et selvstændigt CVR-nummer-

- Den 25. januar opretter jeg Stop Spild Lokalt (Vordingborg) og får som ejer det pågældende CVR-nummer. Erhvervsstyrelsen anbefaler, at jeg indsætter Christina om kontaktperson, da hun er daglig leder af Madoasen i Vordingborg, forklarer Rasmus Erichsen.

Christina Lorentzen fastholder dog hårdnakket, at Stop Spild Lokalt (Vordingborg) tilhører hende.

- Jeg opretter Stop Spild Lokalt (Vordingborg) den 25. januar i år. Lige siden har det været min forening og mit CVR-nummer, siger hun.

arrow Poserne var stadig tomme trods aktuel krig mellem frivillige
24. juli 2018 kl. 09:08 Opdateret: kl. 21:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk