22. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støjsvag asfalt på Kostervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støjsvag asfalt på Kostervej
Vordingborg - 25. maj 2019 kl. 10:55
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejdirektoratet skal til at i gang med at lægge ny asfalt på Kostervej ved Lendemarke. Arbejdet begynder allerede mandag og anslås at vare to uger, men Vejdirektoratet advarer om, at dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning, skriver Sjællandske.

Vejarbejdet udføres i dagtimerne fra kl. 08.00-18.00, og trafikken reguleres med signalanlæg. Derfor vil der være risiko for kødannelse, så trafikanter skal påregne længere rejsetid. Der arbejdes ikke i weekender og helligdage. Udenfor arbejdsperioderne vil alle spor være åbne for normal trafik.

Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres lokale reparationer i den underliggende belægning. En ny og mindre støjende asfalt udlægges, og til slut påføres striber.

- Resultatet bliver en mindre støjende asfalt, en mere jævn kørebane og bedre køreoplevelser for trafikanterne, oplyser Trafikdirektoratet, som på forhånd beklager de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og naboerne.

Information om, hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken, kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk