11. juli 2020
Rasmus Kofoed hylder sin mor, der bor i Stege,  med et nyt spisested i København. Pressefoto
Rasmus Kofoed hylder sin mor, der bor i Stege, med et nyt spisested i København. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernekok hylder mor med nyt spisested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernekok hylder mor med nyt spisested
Vordingborg - 25. maj 2020 kl. 15:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kokken Rasmus Kofoed, der er født og opvokset i Vordingborg, åbner nyt midlertidigt spisested Angelika, der vil være udelukkende plantebaseret.

Navnet Angelika er en hyldest til hans mor, Gerd Angelika Kofoed, der gennem sin egen kærlighed til naturen og det plantebaserede køkken har været en af Rasmus' store inspirationskilder helt fra barndommen.

- Jeg har i mange år haft en drøm om at åbne et vegetarisk spisested. Min mor er vegetar og har, siden jeg var helt lille, lært mig, hvor nærende og velsmagende plantebaseret mad kan være. Angelika er derfor opkaldt efter min mor og vil være en hyldest til planteriget, hvor vi vil servere sunde, velsmagende og udelukkende plantebaserede måltider, fortæller Rasmus Kofoed.

Han har sammen med kokken Søren Ledet i 10 år drevet den trestjernede Michelin-restaurant Geranium på Østerbro i København. Det er i Geraniums inspirationskøkken, at Angelika får til huse.

- Coronanedlukningen er selvfølgelig medvirkende til, at vi nu slår dørene op til Angelika. For udover at det er en gammel drøm at lave et mere folkeligt grønt spisested, vil en del af Geraniums gæster, der kommer fra udlandet, nok ikke vende tilbage lige med det samme, siger Rasmus Kofoe.

Angelika åbner torsdag den 4. juni og vil hen over sommeren holde åbent torsdag-lørdag til frokost. Menuen vil bestå af otte-ni grønne retter til omkring 650 kroner.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk