17. januar 2021
- Der ligger vand på stien store dele af året, så man skal have søstøvler på. Det er noget svineri, siger Dorte Guldbrandt. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

- Der ligger vand på stien store dele af året, så man skal have søstøvler på. Det er noget svineri, siger Dorte Guldbrandt. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sti misligholdt - kommunen overhører klager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sti misligholdt - kommunen overhører klager
Vordingborg - 09. januar 2021 kl. 06:37
Af Nina Lise

Man skal have vandtætte støvler på, hvis man vil gå tur på Strandstien i Kalvehave. Når stien ikke står under vand, er den mudret, og det er år og dage siden, der er lagt grus på.

Strandstien er offentlig og en del af Sjællandsleden, så den burde blive vedligeholdt, mener Dorte Guldbrandt, der bor med udsigt over vandet og stien.

- Der er mange, der går tur på den sti. Især her i coronatiden vader de op og ned. Jeg går selv tur på stien med min hund, men det kræver, at man har søstøvler på. Lige nu står den under vand på det lave stykke med store blanke pytter, siger Dorte Guldbrandt.

- De burde lægge grus på, men det er mange år siden, de sidst har gjort det. Og det er endda dem selv, der ødelage stien, engang der var tang på, fortsætter hun.

»De« er Vordingborg Kommune, som hun har kontaktet flere gange men endnu uden resultat.

I begge ender af stien er der et bomsystem for at forhindre folk i at køre på stien. I den ene ende står bommen altid åben, men i den anden ende må folk med barnevogne og kørestole forsøge at køre udenom via en skrænt, så de risikerer at vælte. For nylig væltede en mand i en kørestol.

- De burde jævne skrænten ud - det kan ikke være så svært. Der kommer mange på den sti. Kalvehave er ikke bare et øde sted. Som offentlig sti burde den også være tilgængelig for folk i kørestol, siger Dorte Guldbrandt.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk