25. september 2020
Yu Luo og Junjie Wu er i dag klar til at servere sushi til Møns beboere i nye lokaler på Storegade 30. Foto: Lene C. Egeberg
Yu Luo og Junjie Wu er i dag klar til at servere sushi til Møns beboere i nye lokaler på Storegade 30. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stege Sushi genåbner i nye, store rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stege Sushi genåbner i nye, store rammer
Vordingborg - 12. februar 2020 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinduerne i den gamle bagerbutik i Storegade 36 har i lang været dækket til med brunt papir, men tirsdag blev papiret fjernet, og de nysgerrige kunne kigge ind i lokalerne, som fremover huser Stege Sushi.

Sushi-restauranten er dermed rykket blot nogle få numre op ad gaden fra sin hidtidige adresse i Storegade 30, og man har med flytningen fået betydeligt mere rummelige forhold.

Omkring 40-50 siddepladser er det blevet til inde i restauranten, og i køkkenet, hvor det primært er Yu Luo, der regerer, er der også blevet voldsomt meget bedre plads til at lave den sushi og andre kinesiske retter, som han og hans hustru, Junjie Wu, har haft stor succes med, siden parret kom til Stege i 2016.

Ombygningen af Storegade 30 har stået på siden oktober, og det er ikke småting, der er blevet ordnet:

- Alt skulle laves. Loft, gulv, vægge. Vi gravede en halv meter ned til nyt gulv og fandt gamle dyreben dernede, fortæller Junjie Wu.

Alt i restauranten fremstår da også funklende nyt og indbydende, og parret behøver ikke at frygte problemer med at leve op til handicaplovginingen, som det jo ellers skete for en tidligere restaurant i Stege: Bagerst i lokalet er der nemlig indrettet to nye toiletter, og det ene har plads til både kørestol og puslebord.

Yu Luo og Junjie Wu har i øvrigt nu også fået adgang til en lille gårdhave, hvor man på et tidspunkt vil kunne have udendørs servering, når vejret er til det. Gårdhaven skal dog også sættes i stand, og parret har endnu ikke overblik over, om man når at få den klar til den kommende sæson.

Under alle omstændigheder er det kun de fysiske rammer, der har ændret sig hos Stege Sushi. Menuen kører man for nu videre med, omend der vil komme enkelte justeringer undervejs.

Stege Sushi åbner i de nye lokaler i dag, onsdag, fra klokken 12 til 21, og til og med søndag fejrer man flytningen ved at give 10 procents rabat på alt på menukortet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk