16. oktober 2019
Junjie Wu og Yu Luo har en del arbejde foran sig, før de kan flytte Stege Sushi fra Storegade 30 til 36, for først skal den tidligere bagerbutik sættes fuldstændig i stand. Der skal blandt andet bygges et handicaptoilet. Foto: Lene C. Egeberg
Junjie Wu og Yu Luo har en del arbejde foran sig, før de kan flytte Stege Sushi fra Storegade 30 til 36, for først skal den tidligere bagerbutik sættes fuldstændig i stand. Der skal blandt andet bygges et handicaptoilet. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stege Sushi får foden under eget bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stege Sushi får foden under eget bord
Vordingborg - 26. juni 2019 kl. 05:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et ellers længe tomt butiksvindue i Storegade i Stege vil atter blive lyst op, når Stege Sushi indenfor en ikke nærmere bestemt fremtid flytter fra Storegade 30 til Storegade 36.

Sushiparret Yu Luo og Junjie Wu har købt hele ejendommen, der tidligere husede Din Bager i stueetagen, og parret er allerede flyttet ind i den tilhørende lejlighed på 1. sal.

Flytningen skyldes dels et ønske om at få bedre plads:

- Køkkenet her er meget lille, siger Junjie Wu som en del af forklaringen.

Men de nye lokaler betyder også, at parret får bedre plads til siddende gæster i restauranten, hvilket ellers godt kan være et problem i travle tider. Mange af sushirestaurantens kunder foretrækker at hente maden for så at spise den hjemme, men der er også en del, der gerne vil have den fulde restaurantoplevelse med, så i højsæsonen er stedet ofte fyldt - og nogle gange må man afvise gæster.

Der kommer dog til at gå en rum tid, før Stege Sushu åbner i de nye lokaler, så indtil videre er det stadig nummer 30, man skal besøge.

- Der skal renoveres en masse, siger Junjie Wu om de tidligere bagerlokaler, der har stået tomme siden 2017 bortset fra nogle få udstillinger og pop-upsalg.

Derfor tør hverken hun eller Yu Lup sætte en dato på, hvornår de flytter permanent - men det bliver i hvert fald ikke de første par måneder.

- Lige nu, hvor sommeren kommer, har vi alt for travlt til at tænke på det, siger Yu Luo.

Han og Junjie håber dog på, at en åbning engang til efteråret måske kan lade sig gøre.

- Eller i hvert fald til næste sommer, griner de to.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk