20. november 2017
Elise Dyrløv Olsen, Lene Ezzaaf og Line Dahl Abildgaard har som frivillige i Landet mellem fjordene sat gang i en række aktiviteter, blandt andet  i samarbejde med Jytte Høj Hammer fra Medborgerhuset i Lundby, der er glad for det ekstra fokus på området.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Elise Dyrløv Olsen, Lene Ezzaaf og Line Dahl Abildgaard har som frivillige i Landet mellem fjordene sat gang i en række aktiviteter, blandt andet i samarbejde med Jytte Høj Hammer fra Medborgerhuset i Lundby, der er glad for det ekstra fokus på området.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Statsstøtte skal styrke Landet mellem fjordene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsstøtte skal styrke Landet mellem fjordene
Opdateret 15. juli 2017 kl. 18:22
Vordingborg - 15. juli 2017 kl. 06:59
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et ambitiøst projekt vil binde den nordvestlige del af Vordingborg Kommune tættere sammen under navnet »Landet mellem fjordene«.

Men skal det lykkes, så er det er ikke nok med et kontor i Lundby. Hvis beboere i andre dele af området også skal føle ejerskab til projektet, er projektet nødt til at komme tættere på deres hverdag. Det har været argumentet hos de frivillige bag Landet mellem fjordene, der nu får opbakning fra Erhvervsministeriet.

Det lokale projekt har sammen med 50 andre landdistrikts-projekter rundt om i landet fået del i 11 millioner kroner fra ministeriets landdistriktspulje. Penge, der er afsat til at skabe vækst og udvikling i landdistrikterne.

Med 60.000 kroner i støtte kan de frivillige nu fortsætte områdekontoret, også efter den første bevilling udløber og lejemålet i Lundby ophører her efter sommerferien.

- Med den nye bevilling kan vi nu rykke videre til Bårse, og derefter Over Vindinge og Køng, forklarer Line Dahl Abildgaard, der er kommunikationsansvarlig for Landet mellem fjordene.

- Vi har været glade for at være i Lundby. Vi har haft mange møder og børneaktiviteter her, men det har mest været folk fra Lundby, der har været her, forklarer hun.

- Det er vigtigt for os, at alle føler sig set, og ved at komme rundt, kan vi også nemmere fokusere på de enkelte områder, tilføjer hun og bliver bakket op af Lene Ezzaaf fra Bårse, der er med i foundraising-gruppen bag Landet mellem fjordene.

- Hvor Line virkelig har lagt mange kræfter i områdekontoret i Lundby, bliver kontoret i Bårse nok mere mit projekt, og det vil især være udviklingen af Bårse-søerne, der skal kigges på, forklarer hun.

Områdekontoret på Lundby Hovedgade 95 har sidste åbningsdag 1. august. Dagen før, mandag 31. juli, kan man møde frem og få en fyraftensøl med de frivilluge klokken 17.30.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk