19. juni 2021
Mathilde Mörke (tv) og Anja Blicher fra Stafet for livet Vordingborg håber, at folk køber lysposer for at støtte Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mille Holst
Mathilde Mörke (tv) og Anja Blicher fra Stafet for livet Vordingborg håber, at folk køber lysposer for at støtte Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for livet er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for livet er tilbage
Vordingborg - 10. juni 2021 kl. 18:04

Stafet for livet skydes i gang lørdag 12. juni på Slotstorvet i Vordingborg.

Her kan man fra klokken 15 gå eller løbe en af i alt fem ruter af forskellig længde.

Der er Bamse-ruten i Kirkeskoven på 2,2 km. På den seks kilometer lange rute Oringe-pynten vil der være en quiz. Den længste rute er Ore/Rosenfeldt, der er på 12 km. Lidt kortere, 10 km, er Bakkebøllestien i Nyråd. Endelig er is-ruten på 2,3 km gennem Algade. Der er i skrivende stund 168 hold, der har tilmeldt sig.

- Det er kun en tiendedel af, hvad vi plejer, siger Mathilde Mörke, formand for Stafet for livet Vordingborg, med henvisning til corona.

Hun håber derfor, at der er mange, som vil købe lysposer, som sælges fra klokken 15-21 på Slotstorvet. For 50 kroner får man udleveret to lysposer. Den ene kan man vælge at aflevere til den officielle lysceremoni klokken 22, hvorefter kan kan tænde den anden pose derhjemme. Den officielle lysceremoni med sange og en fighter-tale bliver afholdt på en hemmelig lokation af hensyn til corona. Den streames dog via Facebook.

- Vi opfordrer til, at man tænder lys derhjemme, samtidig med at man følger lysceremonien på Facebook, siger Mathilde Mörke.

Al overskud fra stafetten går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk