23. september 2021
Dagen derpå for Søren Hansen, ny spidskandidat for Dansk Folkeparti i Vordingborg. - Cola og Faxe Kondi er min achilleshæl, siger han med et smil. Begge dele kan der blive god brug for som brændstof under valgkampen. Privatfoto
Dagen derpå for Søren Hansen, ny spidskandidat for Dansk Folkeparti i Vordingborg. - Cola og Faxe Kondi er min achilleshæl, siger han med et smil. Begge dele kan der blive god brug for som brændstof under valgkampen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spidskandidat: - Det er et bedre resultat end jeg havde turdet drømme om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spidskandidat: - Det er et bedre resultat end jeg havde turdet drømme om
Vordingborg - 12. august 2020 kl. 12:59
Af Nina Lise

Med et overvældende flertal på 75 procent af stemmerne er Søren Hansen valgt som ny spidskandidat for Dansk Folkeparti Vordingborg. Det skete på partiets generalforsamling tirsdag aften.

Søren Hansen er et forholdsvis ubeskrevet blad i offentligheden, men internt i partiforeningen har han siddet med i bestyrelsen i seks år.

- Det er positivt, at jeg kommer til at stå med så stærk opbakning fra partiforeningen. Det er et bedre resultat, end jeg havde turdet drømme om, siger Søren Hansen.

Han ser det som en fordel, at han ikke har været en del af de interne stridigheder i partiet, der ifølge ham ulmede videre også efter Heino Hahn og John Pawliks exit til Nye Borgerlige. Intern strid er ikke konstruktivt for partiet, og vælgerne gider det ikke, fastslår Søren Hansen.

- Vi starter på en frisk som en ny bog med ubeskrevne sider. Nu skal vi ud og tale med medlemmer og vælgere og finde ud af, hvad de ønsker. I en valgkamp har partierne en tendens til at fortælle, hvad de vil, men jeg synes, at man burde vende det om, så det handler om, hvad borgerne gerne vil, siger Søren Hansen.

Den nye opstillingsliste er præget af dem, der i forvejen er aktive i bestyrelsesarbejdet. Syv kandidater skal nu sætte sig sammen og blive enige om et valgprogram.

- Vi går som minimum efter status quo ved næste kommunalvalg men gerne flere, siger Søren Hansen og svarer forsigtigt ja på spørgsmålet om, hvorvidt han vil sætte sig i borgmesterstolen, hvis pilen på valgnatten skulle pege på ham.

- Det vil være dumt ikke at få mest muligt ud af de stemmer, vælgerne giver os. Det er ikke en post, jeg er bange for.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk