23. oktober 2019
Masser af mennesker fandt på åbningsdagen vej til Fransk Forår, der over tre dage forventer 40-50.000 gæster. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Masser af mennesker fandt på åbningsdagen vej til Fransk Forår, der over tre dage forventer 40-50.000 gæster. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solen brød frem over Fransk Forår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solen brød frem over Fransk Forår
Opdateret 31. maj 2019 kl. 19:49
Vordingborg - 31. maj 2019 kl. 18:49
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Bienvenue. Je m'apelle Mikael. Je suis maire de la municipalité de Vordingborg, lød det fra borgmester Mikael Smed (S), da han fredag bød velkommen til tre dage med franske fristelser i Præstø. Han sammenlignede Præstø med franske byers hygge og charme. Fransk Forår sætter Præstø på landkortet, og folk kommer langvejs fra for at tage del i festen.

- Fransk Forår er en glad festival og en måde at få markedsført, at det ikke kun er i de store byer, der sker sjove ting. Det er god reklame for Vordingborg Kommune og i særdeleshed for Præstø, lød det fra Mikael Smed, da han efter åbningstalen slentrede ned gennem gaden.

Det var der også mange andre, der gjorde. Alle byens parkeringspladser var fyldt op. Også på den store græsparkering ved Nysø Gods begyndte det at knibe med pladsen.

- Vi var ellers ved at miste modet, da vi torsdag gik og satte boder op i blæst og regn. Da det stadig regnede fredag morgen, tænkte vi åh nej. Men nu er vejret blevet fantastisk, lød det fra en storsmilende Lisbet Hebo, medlem af styregruppen bag Fransk Forår. Hun var overrasket over, hvor mange der allerede fredag fandt vej til markedet.

- De seneste år har vi ligget på 40-50.000 besøgende over tre dage. Jeg tror ikke, at vi skal regne med, at der kommer flere. Der er ikke plads til flere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk