5. august 2021
Efter tre år vender Kirsten og Søren Andersen hjem til Jylland. KFUM?s Soldatermission søger en ny leder af soldaterhjemmet i Vordingborg. Foto: J.C. Borre Larsen
Efter tre år vender Kirsten og Søren Andersen hjem til Jylland. KFUM?s Soldatermission søger en ny leder af soldaterhjemmet i Vordingborg. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Soldaterhjemmet tager afsked med Kirsten og Søren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Soldaterhjemmet tager afsked med Kirsten og Søren
Vordingborg - 23. juni 2021 kl. 19:52

Soldaterhjemmet i Vordigborg søger ny leder. Soldaterhjemsleder Kirsten Andersen har efter tre år valgt at flytte med familien tilbage til Jylland. Der er afskedsreception torsdag 24. juni fra klokken 14 til 16.

Kirsten og Søren Andersen overtog soldaterhjemmet for tre år siden som et projekt under KFUM's Soldatermission. Forsøget gik ud på at åbne soldaterhjemmet for de lokale i området og dermed bryde med det klassiske soldaterhjem, der fortrinsvis tager sig af værnepligtige og fastansatte fra den stedlige kaserne.

Det skete på baggrund af diskussioner om, hvorvidt soldaterhjemmet fortsat skulle være åbent. Med det treårige projekt ville man se, om de nye ideer kunne føres ud i livet.

- Kirsten har sat soldaterhjemmet i stand, så det fremstår som et hyggeligt hjem, og hun har startet flere projekter, der sætter fokus på fællesskab. Det mest succesrige projekt har været onsdagsspisningerne, hvor folk mødes og får god hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser, lyder det i en pressemeddelelse fra KFUM's Soldatermission.

Kirsten og Søren Andersen har tidligere drevet Sømandshjem i Skagen og sømandskirke i Hamborg. Deres kontrakt i Vordingborg udløber hen over sommeren. I KFUM's Soldatermission har man været så tilfredse med eksperimentet, at man søger en leder til at overtage soldaterhjemmet efter sommerferien.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk