22. oktober 2019
Fotos: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Fotos: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sømændene for fuld skrue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sømændene for fuld skrue
Vordingborg - 12. juli 2019 kl. 21:41
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slotstorvet og det omkransende borgterræn var fyldt til sidste plads, da Sømændene gav en fremragende koncert i dejligt sommervejr ved Vordingborg Festuge fredag aften.

arrow Læs også: Jubilæum fejret med vildt fyrværkerishow

Allerede en halv time før koncerten var der godt fyldt op med mennesker, og mange af dem havde taget den letgenkendelige sømandskasket på hovedet.

På borgterrænet havde mange taget campingstolen med, og så var man ellers klar til at skråle, skåle og vugge med til de mange festlige sømandssange og andre sange, som Sømændene er kendt for.

Et vuggende menneskehav
Allerede fra Sømændenes første nummer, »Jeg har en satans kælling« var publikum på Slotstorvet og på borgterrænet med til festen.

Der blev i den grad danset med, og det blev hurtigt til et vuggende menneskehav til de friske rytmer, som kom ud af det velspillende orkester.

- Vi er et kærlighedsorkester, så det vil vi skabe, sagde forsanger Jeppe Vig Find til publikum, inden den gamle Otto Brandenburg klassiker »Når en sailor går i land« lød til stor jubel for publikum.

Selv campingstolene på borgterrænet fik en vuggetur, som kun en orkan kan give.

Festen blev ikke mindre, da først »Solskin om bord« og senere den gamle Four Jacks klassiker »Mandalay« røg ud af højtalerne.

Indmellem blev der også plads til en festlig kopi af TV.2's »Alt, hvad hun ville var at danse« og orkestrets nyeste nummer, »Verdensmand«.

Da så også »Jeg er en træt gammel dreng« kom ud af højtalerne, var det nærmest et bølgende verdenshav, man kunne se på Slotstorvet.

Under ekstranumrene havde Sømændene en lille overraskelse med til publikum: Ud på scenen kom den gamle styrmand, Sebastian Sztuk for at synge med på et par sange.

Det gjorde ikke festen mindre på festpladsen.

arrow Firserfest med Dodo
13. juli 2019 kl. 20:50 Opdateret: kl. 20:50
arrow Hurra! Kirsten skal giftes
13. juli 2019 kl. 19:20 Opdateret: kl. 19:20
arrow Silde-spisere rykker ud
13. juli 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 12:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk