17. januar 2019
Et spildevandsrørbrud lukkede torsdag nogle af boldbanerne på Vordingborg Idrætsanlæg. Embedslægen vurderede, at der var smittefare. Foto: Vordingborg Kommune
Et spildevandsrørbrud lukkede torsdag nogle af boldbanerne på Vordingborg Idrætsanlæg. Embedslægen vurderede, at der var smittefare. Foto: Vordingborg Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smittefare lukker fodboldbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smittefare lukker fodboldbaner
Opdateret 27. april 2018 kl. 09:05
Vordingborg - 27. april 2018 kl. 00:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Stien er spærret for gennemgang. Smittefare. Rørbrud spildevand.«

Den besked mødte torsdag forbipasserende ved VIF's fodboldbaner på Morten Olsens Allé i Vordingborg. Vær opmærksom, lyder opfordringen fra Vordingborg Kommune til folk, der færdes i området.

- Der har i dag været brud på en spildevandsledning. Embedslægen er tilkaldt og melder om smittefare. Spildevandet er sivet væk og kan ikke ses på overfladen. Nogle af fodboldbanerne må ikke benyttes, da der kan være smitterisiko på grund af spildevandet, skriver kommunen på sin facebookside.

- Det er udelukkende det afspærrede område, der er lukket. Resten af idrætsanlægget må godt benyttes. Dette efter aftale med driftsleder Kuno Christensen, understreger Morten Brandt Jakobsen, formand for Vordingborg IF, og tilføjer, at der fortsat er træning og kamp på de baner, hvor det er tilladt.

Det berørte område er blevet afspærret, og der er opsat orienteringsskilte. Afspærringen opretholdes i weekenden, og det vurderes på mandag, hvornår banerne igen kan benyttes.

- Hold din hund i snor, hvis du går tur tæt på området, slutter opslaget fra kommunen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk