23. maj 2019
Ønskescenariet havde været ét forslag fra et enigt 17.4-udvalg og tilfredse høringssvar, så sagen var gledet let igennem. Sådan gik det ikke, erkender Nikolaj W. Reichel (S). Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Ønskescenariet havde været ét forslag fra et enigt 17.4-udvalg og tilfredse høringssvar, så sagen var gledet let igennem. Sådan gik det ikke, erkender Nikolaj W. Reichel (S). Pressefoto
Foto: Lene K
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolernes økonomi endelig på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolernes økonomi endelig på plads
Vordingborg - 08. november 2018 kl. 05:56
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje gang blev lykkens gang for Udvalget for Børn, Unge og Familie. Tirsdag aften kunne de sætte punktum næsten et års arbejde med at finde en ny tildelingsmodel på skole- og klubområdet i Vordingborg Kommune. Valget faldt på en model, der bygger på den nuværende tildeling men med større hensyn til skolernes strukturelle vilkår.

- Jeg er lettet på skolerne og klubbernes vegne. Nu ved de, hvad de har at forholde sig til og kan komme videre. Jeg kan godt forstå, hvis nogle synes, at det er en enorm omvej og en lang venten for noget, der minder om det, de har - bare med lidt ekstra tilførte midler. Men jeg er glad for administrationens forslag, der fik det til at falde på plads, siger udvalgsformand Nikolaj W. Reichel (S) til Sjællandske.

Et enigt udvalg står bag indstillingen til kommunalbestyrelsen med den ekstra tilføjelse, at området bør tilføres flere midler de kommende år. Det mener alle - uanset partifarve.

Også Mette Gerdøe-Frederiksen (EL), formand for §17 stk. 4-udvalget, er tilfreds. Der er forskel på principper og hvor stor en sum penge, man har.

- Det er det muliges kunst inden for budgetrammen. De ekstra 3,3 millioner kroner, området har fået tilført, rækker ikke langt, når først pengene fordeles ud på skolerne, siger hun.

Læs mere i Sjællandske torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk