24. maj 2019
Amalie Rasmussen, Laura Jensen og Signe Sværke var de første på glatis. De har stået på skøjter før med skiftende ynde. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Amalie Rasmussen, Laura Jensen og Signe Sværke var de første på glatis. De har stået på skøjter før med skiftende ynde. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skøjtebane indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skøjtebane indviet
Vordingborg - 14. december 2018 kl. 20:25
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvornår skal du over og indvie Alcatraz, lød det spøgefuldt fra tidligere kommunalbestyrelsesmedlem Søren Nybo, da borgmester Mikael Smed (S) fredag mødte op på Slotstorvet i Vordingborg for at indvie byens nye skøjtebane og mobile møbler. Fremmødet var noget mere beskedent, end da julemanden for et par uger siden tændte byens juletræ. Men det afholdt ikke værterne fra at holde taler.

De første på isen var 17-årige Amalie Rasmussen fra Vordingborg, 17-årige Laura Jensen fra Koster og 15-årige Signe Sværke fra Stensved. De kom direkte fra skole for at stå på skøjter.

- Det er et godt initiativ, så der sker noget i byen og kommer lidt liv i lokalsamfundet, siger Signe Sværke. De tre piger kan sagtens forestille sig, at de kommer til at bruge skøjtebanen både på til hverdag og i weekender.

Skøjtebanen har åbent i Café Klints åbningstid, da det er her, man for 25 kroner kan leje skøjter. Banen er 60 procent større end sidste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk