18. september 2020
Kim Hemmingsen og Susan Ludvigsen går sammen om at åbne en ny restaurant i den tidligere Skipperkroen, som nu skal hedde Det gamle toldhuus. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Kim Hemmingsen og Susan Ludvigsen går sammen om at åbne en ny restaurant i den tidligere Skipperkroen, som nu skal hedde Det gamle toldhuus. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skipperkroen bliver til Det gamle toldhuus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skipperkroen bliver til Det gamle toldhuus
Vordingborg - 10. marts 2020 kl. 05:38
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en gennemgribende om- og tilbygning er der nu nyt liv på vej i Skipperkroen på Præstø Havn.

Jakob Helles har sat det historiske hus i stand fra top til tå, og fra 1. april har han lejet lokalerne ud til Kim Hemmingsen og Susan Ludvigsen.

- Vi åbner en restaurant. Den skal hedde Det gamle toldhuus, afslører Kim Hemmingsen, mens duoen viser rundt i lokalerne, hvor håndværkerne endnu knokler for at blive færdige med den omfattende istandsættelse.

- Med alt det fine, der nu er blevet lavet, så synes vi, at stedet fortjener et nyt navn, men stadig et navn med respekt for historien, forklarer han og uddyber, at bygningen oprindelig var en toldbod.

Kim Hemmingsen er uddannet kok og har arbejdet i køkkener i over 15 år. Han har i de senere år haft sit eget firma og har i mange år arbejdet som køkkenleder på Marjatta. Men nu ser han frem til at stå i spidsen for det nyindrettede køkken i den gamle skipperkro.

I restauranten er det Susan Ludvigsen, der vil tage imod gæsterne. De to kender hinanden godt i forvejen, da Kim er Susans svorger.

Hun er selv uddannet i butik, men hun glæder sig nu til at skabe den gode stemning for gæsterne i restauranten.

- Rammerne er nye og helt fantastiske, og man får ikke en bedre udsigt. Det er vigtigt, at vi får udnyttet det bedst muligt og får skabt nogle rammer, hvor folk har lyst til at komme og hygge sig, fortæller hun.

- Folk skal føle sig velkomne, også selvom de bare vil sidde ude på terrassen og nyde en eftermiddagskaffe eller en kold øl, tilføjer hun.

Det er planen, at restauranten skal servere en god blanding af retter fra de forskellige køkkener med en række gode klassikere på menukortet. Restauranten bliver placeret i stueetagen og den nye tilbygning, mens 1. og 2. sal vil blive brugt som selskabslokaler og ved større events i byen.

Det gamle toldhuus skal efter planen slå dørene op 24. april.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk