18. oktober 2019
- Vi spillede på Vilde Vulkaner i sidste uge, og jeg tænkte »Okay, det var mit Vordingborg«, sagde Skinz, da han gik på scenen. Han fik dog hurtigt fyldt Slotstorvet. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

- Vi spillede på Vilde Vulkaner i sidste uge, og jeg tænkte »Okay, det var mit Vordingborg«, sagde Skinz, da han gik på scenen. Han fik dog hurtigt fyldt Slotstorvet. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skinz inviterede til klassefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skinz inviterede til klassefest
Vordingborg - 08. juli 2019 kl. 22:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er kun en byge, forsikrede Skinz, da han mandag aften åbnede festugen til en smule regn. 20 minutter før koncerten var der god plads på Slotstorvet. Det fik popfænomenet hurtigt lavet om på.

arrow Læs også: Festuge-frivillig med to brækkede ribben

- Da jeg sad backstage og kiggede ud over pladsen, lignede det min folkeskoleklasse med 18 kammerater. Jeg tænkte »Jeg er klar til Vordingborg, men er Vordingborg klar til mig?«. Nu ser det helt anderledes ud, lød det fra Mohamed Ahmed, inden han fik pladsen til at varme op med knæøvelser og skråle med på »Malibu«.

Blandt dem, der havde taget opstilling i forreste række, var 13-årige Asta Petersen fra Præstø og 14-årige Lærke Østergaard fra Næstved.

- Vi kommer for at høre god musik og have det sjovt. Det er noget fedt musik, de spiller i år, siger de to, der aldrig har hørt Skinz live før.

- Han har nogle gode sange og en fed energi, siger de to piger, der er til festuge for andet år. Sidste år tog de alle seks dage i rap, mens de i år springer torsdagen over.

arrow Srimon fik hjembyen til at hoppe
08. juli 2019 kl. 22:41 Opdateret: kl. 22:41
arrow - Festugen skal være sjov
08. juli 2019 kl. 22:25 Opdateret: kl. 22:25
arrow Festuge åbnet med kildevand
08. juli 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk