21. september 2020
Ole Hansen er startet som selvstændig i Bårse. Foto: Peer Rasmussen
Ole Hansen er startet som selvstændig i Bårse. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skadedyr får ny fjende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skadedyr får ny fjende
Vordingborg - 14. april 2019 kl. 11:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bårse: Ole Hansen har etableret »Ole's Multiservice« på privatadressen i Bårse. Han har tidligere været ansat i et lokalt skadedyrsfirma, der blev solgt til en landsdækkende virksomhed. Dem kunne han ikke finde sig til rette med. Derfor besluttede han sig for at blive selvstændig.

- Den første måneds tid med min egen virksomhed er gået meget godt. Selvfølgelig skal folk lige finde ud af, at jeg kører for mig selv. Der er plads til flere kunder, men jeg er godt tilfreds, fortæller han.

Ole Hansen, der har boet i Bårse siden 1978, tilbyder skadedyrsbekæmpelse og vinduespudsning for private og erhvervskunder. Blandt andet sprøjter han sokler mod myrer, der begynder at komme frem nu.

- Senere på sæsonen kommer hvepsene, som jeg kan hjælpe med at fjerne. Jeg kan også afhjælpe problemer med kakerlakker og lopper. Det hele bliver gjort efter regler om miljø og lignende, fortæller Ole Hansen, der også bekæmper muldvarp og mår men endnu ikke må bekæmpe mus og rotter. Det kræver en særlig autorisation - det kursus forventer han at tage til efteråret.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk