12. juli 2020
sydsj
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællandske Medier køber ugeavis i Vordingborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællandske Medier køber ugeavis i Vordingborg

Rettelse: Artiklen er rettet, så det fremgår, at de medarbejdere, der fortsat skal deltage i avisproduktionen, flytter til Sjællandske Mediers bygning Vordingborg.

Opdateret 06. maj 2020 kl. 18:40
Vordingborg - 06. maj 2020 kl. 10:05
Af Red.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjællandske Medier styrker sin position på Sydsjælland med erhvervelsen af ugeavisen Sydsjællands Tidende, der har været et stærkt brand i Vordingborg i snart 100 år.

Handlen er netop indgået, medarbejderne orienteret, og allerede i dag går medarbejderne i gang med at forberede næste udgivelse af Sydsjællands Tidende. Avisen har ligget stille siden slutningen af marts på grund af corona-virussens omfattende nedlukning af samfundet, men udkommer nu igen fra uge 21.

De af Sydsjællands Tidendes medarbejdere, der fortsat skal deltage i produktionen af avisen, flytter til Sjællandske Mediers bygning.

-Vi overtager en særdeles stærkt forankret ugeavis, og vi glæder os til at samle kræfterne i området, så vi kan fortsætte med at lave stærkt og relevant indhold og være et stærkt annoncemedie for de lokale annoncører, siger Sjællandske Mediers administrerende direktør, Jens Nicolaisen, og fortsætter:

-Ved at slå de to titler sammen forventer vi at opnå en sund og styrket økonomi, Sydsjællands Tidendes direktør, Jakob Schomann.

Centraltrykkeriet Vordingborg A/S, glæder sig over, at det er lykkedes at finde den rette køber til ugeavisen, som familien har drevet i tre generationer.

-Det glæder mig, at det er lykkedes at lande en aftale, der sikrer, at Sydsjællands Tidende igen er på gaden, siger direktør Jacob Schomann, der overtog den daglige ledelse af Sydsjællands Tidende, da hans bror, avisens mangeårige direktør, Thomas Schomann døde i februar.

- Vi har på baggrund af de seneste års udvikling på annoncemarkedet og behovet for yderligere digital tilstedeværelse vurderet, at tidspunktet er kommet, hvor Sydsjællands Tidende har gavn af at være en del af en større familie,” fortsætter Jacob Schomann.

Sydsjællands Tidende vil som tidligere lande i postkasserne onsdag eller torsdag.

Dog må mønboerne fremover undvære avisen, da Ugebladet for Møn nu er eneste ugeavis der. Annoncører, der ønsker at nå ud til alle Vordingborg Kommunes borgere, vil derfor få tilbudt en særlig annoncepakke, der sikrer, at annoncerne kommer med i både Sydsjællands Tidende og Ugebladet for Møn.

Red.(Artiklen er rettet og senest opdateret onsdag kl. 18.33)

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk