20. juli 2019
Seniordans er både for enlige og for par. I midten koncentrerer den kommende instruktør, Hanne Børsting, sig. Yderst til venstre er det OK Klubbens formand, Birgitte Henning, der nyder dansen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Seniordans er både for enlige og for par. I midten koncentrerer den kommende instruktør, Hanne Børsting, sig. Yderst til venstre er det OK Klubbens formand, Birgitte Henning, der nyder dansen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Seniordans giver humør og livsglæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Seniordans giver humør og livsglæde
Vordingborg - 12. februar 2019 kl. 08:00
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver onsdag eftermiddag fra klokken 14-16 er der god musik, latter og livsbekræftende dans, når OK Klubben i Præstø holder seniordans i Præstø Multicenter.

Seniordansen i OK Klubben har eksisteret i cirka 20 år og hver uge møder både par og enlige op til nogle timer i godt selskab med hinanden og til fællesskab om dans.

Der bliver danset i rundkreds og på række i et moderat tempo, hvor alle kan være med.

Der er på ingen måde tale om konkurrence, der bliver absolut ikke uddelt karakterer som i »Vild Med Dans«, og man kommer i helt almindeligt tøj.

Ægteparret Birthe og Kristian Nielsen, der bor i Præstøområdet, har gået til seniordans i syv-otte år, og de glæder sig hver gang til at deltage.

- Vi kommer her fordi alle er glade og for det sociale samvær. Man får simpelthen et frisk pust med hjem. Lige i øjeblikket er vi desværre ikke så mange på holdet, så vi kunne godt bruge nogle flere. Det er meget sjovere, når vi er mange, som vi har været tidligere, siger Birthe Nielsen.

Selvom der på det seneste har været færre på holdet med seniordans, kommer der også nye til.

En af de forholdsvis nye er Hanne Børsting og hun er blevet så glad for at gå på holdet, at hun har lovet at overtage tjansen som instruktør, når den hidtidige instruktør, Carrie Cederbye, stopper.

- Jeg begyndte at gå til seniordans, fordi jeg blev alene efter 32 års ægteskab. Jeg kunne godt lide at danse i forvejen, men havde jo ingen partner. Da jeg så et opslag med denne aktivitet, besluttede jeg mig for at møde op, og jeg er bare blevet så bidt af det, fortæller Hanne Børsting entusiastisk.

Læs hele artiklen i Ugebladet Sydsjælland den 12. februar

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk