14. oktober 2019
Mens man andre steder i kommunen kæmpede med blæst og overskyet vejr, så skinnede solen igennem henover Møns Kræmmermarked, og det hjalp uden tvivl på fremmødet.
gallery icon

Se billedserie

Mens man andre steder i kommunen kæmpede med blæst og overskyet vejr, så skinnede solen igennem henover Møns Kræmmermarked, og det hjalp uden tvivl på fremmødet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne fra årets kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne fra årets kræmmermarked
Vordingborg - 26. maj 2019 kl. 19:49
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 200 solgte billetter blev den traditionsrige damefrokost igen i år et kæmpe hit ved det netop overståede Møns Kræmmermarked.

Men markedet bød også på en fest for andre målgrupper. Efter tidligere års forgæves forsøg på at få en herrefrokost op at stå, lykkedes det i år omsider at få samlet 50 mænd til en frokost i spiseteltet.

- Og vi kunne sagtens have solgt flere billetter, men der er ikke plads til flere i teltet, forklarer formand Leif Rasmussen fra Møns Fodboldklub, der står bag kræmmermarkedet.

Han var lørdag eftermiddag godt tilfreds med fremmødet. Efter en kold fredag trak det gode vejr lørdag en masse til markedet.

Særligt børnefamilierne mødte talstærkt op, og det var helt tydeligt at se, at det var det nye tiltag med besøg af Gurli og Gustav Gris, der trak familierne til.

Overskuddet fra kræmmermarkedet går nu til fodboldklubbens videre arbejde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk