20. november 2017
Skorstensfejer Arne Pedersen fra Vordingborg tog mandag ind til Højesteret i København for at få omgjort straffen i den meget omtalte skorstensfejer-sag. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017
gallery icon

Se billedserie

Skorstensfejer Arne Pedersen fra Vordingborg tog mandag ind til Højesteret i København for at få omgjort straffen i den meget omtalte skorstensfejer-sag. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Nu må Arne vente på Højesterets dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Nu må Arne vente på Højesterets dom
Vordingborg - 16. maj 2017 kl. 06:13
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

10 skorstensfejere i fuld uniform stod klar foran Højesterets-bygningen i København mandag morgen.

De fleste af dem havde taget den lange tur fra Sydsjælland og Lolland-Falster ind til retsbygningen for at vise deres sympati med skorstensfejer Arne Pedersen fra Vordingborg.

To gange har han tabt sagen. Først i byretten og siden i landsretten. Nu er det så op til Højesteret at afgøre, om Arne Pedersen skal dømmes for at have fulgte århundrede gamle traditioner inden for sit fag.

Men den lokale skorstensfejer må væbne sig med tålmodighed. Det bliver nemlig først på mandag, 22. maj, at der falder dom i sagen.

- Det er svært at sige, hvordan det gik. Jeg synes, at min advokat kom med gode argumenter, men anklageren havde også en masse påstande, så det er ikke til at sige, hvad der vægter højest, fortæller den lokale skorstensfejer, der stadig håber på at retfærdigheden vil sejre.

- Udover bøden på 50.000 kroner er der sagsomkostninger for 28.000 kroner. Så det vil koste mig 78.000 kroner, og det mener jeg ikke er rimeligt, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk