24. maj 2019
Lillian Breitenstein og Eddie Pedersen er vilde med Jitterbuggen, der dykker ned i 50?ernes og 60?ernes nostalgi. Lørdag aften inviterede de ind til en hyggeaften og workshop.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lillian Breitenstein og Eddie Pedersen er vilde med Jitterbuggen, der dykker ned i 50?ernes og 60?ernes nostalgi. Lørdag aften inviterede de ind til en hyggeaften og workshop.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Jitterbug skal åbne døren for mere dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Jitterbug skal åbne døren for mere dans
Vordingborg - 30. september 2018 kl. 20:14
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der mangler dansetilbud til det voksne publikum på Sydsjælland og Møn. Man skal køre langt for at finde noget lignende.

Sådan lyder forklaringen fra Lillian Breitenstein, der lørdag aften tog initiativ til en ny danseworkshop sammen med dansepartneren Eddie Pedersen.

Danseparret håber, at aftenen kan blive den første af en række hyggeaftener, hvor folk kan mødes om deres interesse for dans.

Første aften havde parret valgt deres egen store passion som tema, 50'ernes og 60'ernes Jitterbug.

- Det er en fantastisk stilart. Folk i vores alder elsker den musik. Det er det, vi kender fra dengang vi selv gik på diskotek. Det er lige til at blive i godt humør af. Man kan ikke være trist, når man danser Jitterbug, forklarer Lillian Breitenstein, der selv er forholdsvis ny Jitterbugdanser.

Hun har i årevis danset salsa, men blev lokket med i den noget anderledes jitterbug, da hun for et lille års tid siden mødte Eddie Pedersen, der var på udkig efter en ny dansepartner.

Hun bor i Kalvehave, han bor på Amager, hvor han haft to danseskoler. Nu mødes de blandt andet i Solrød, hvor over 100 dansere hver måned samles.

- Når man kan samle så mange i Solrød, så burde man også kunne få noget op at stå her på Møn. Men det vigtigste er bare, at deltagerne får en god oplevelse, så må vi se, hvad det kan føre til, forklarer Eddie Pedersen.

Jitterbug er kendt for sit høje tempo, men Eddie Pedersen lagde ud stille og roligt, så alle de knap 30 fremmødte kunne nå at følge med.

Alt i alt var han dog positivt overrasket over deltagernes evner.

- I er forbavsende gode. I ville være ønsketænkning for en hver danselærer, lød de rosende ord.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk