15. december 2018
Lige siden Birgitte Egeberg Carlsen overtog apoteket i Vordingborg har hun  ville flytte det til nye, mere moderne lokaler. Nu er det lykkedes, og første åbningsdag blev en stor succes.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lige siden Birgitte Egeberg Carlsen overtog apoteket i Vordingborg har hun ville flytte det til nye, mere moderne lokaler. Nu er det lykkedes, og første åbningsdag blev en stor succes.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Gammelt apotek i helt nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Gammelt apotek i helt nye rammer
Vordingborg - 26. februar 2018 kl. 18:24
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Efter 285 år på Algade 82 er en æra nu slut. Nu hedder adressen Voldgade 20.

Det var en spændt Birgitte Egeberg Carlsen, der mandag morgen kunne byde velkommen til et nyt moderne apotek i Vordingborg.

Hun lagde i sin åbningstale ikke skjul på, at de nye rammer har været længe undervejs. Fra allerførste dag som ny apoteker i Vordingborg tilbage i 2016 har hendes intention været at flytte ud af de historiske rammer.

- Vi har besøgt mange apoteker på Sjælland og i Jylland for at finde inspiration til, hvordan vores perfekte apotek skulle se ud, siger hun.

- Men vi har nok været lidt besværlige for arkitekterne, for vi ville ikke have en standardløsning, fortalte hun og tilføjede, at det nye apotek også er et klart brud med tidens tendens.

- Vi har lavet et stort apotek, hvor tendensen er små apoteker, forklarede hun.

Med til åbningen af det nye apotek mandag morgen var borgmester Mikael Smed (S), der kaldte flytningen »et skridt ind i fremtiden«.

- Det er dejligt, at I har prioriteret at lave et stort og flot apotek med blandt andet gode muligheder for diskretion. Det, har jeg da i hvert fald selv lært, er vigtigt at have med fra start, når man indretter nye lokaler, fortalte borgmesteren med slet skjult henvisning til debatten om borgerservice i Stege.

Han kom også ind på den noget utraditionelle placering af det nye apotek i bagenden af den gamle Fog SuperBest.

- Selvom apoteket nu er rykket væk fra Algade, og vi i disse dage taler meget om, hvordan vi kan udvikle vores købstadsgade, så tror jeg faktisk, at det her vil få en stor positiv betydning for både kundestrømmen og livet i midtbyen, fortalte han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk