14. december 2017
Morten Østergaard (R) og Kristian Thulesen Dahl (DF) har begivet sig ud på den knap 1000 kilometer lange tur fra Bornholm til Skagen på cykel.
gallery icon

Se billedserie

Morten Østergaard (R) og Kristian Thulesen Dahl (DF) har begivet sig ud på den knap 1000 kilometer lange tur fra Bornholm til Skagen på cykel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Cykeltur hjælper udsatte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Cykeltur hjælper udsatte børn
Vordingborg - 19. juni 2017 kl. 21:14
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra Bornholm til Skagen. Knap 1000 kilometer. Det er den rejse, som en række politikere og erhvervsfolk med mere har begivet sig ud på.

Starten gik ved Folkemødet på Bornholm og nåede mandag formiddag til Vordingborg, hvor borgmester Michael Seiding Larsen (V) og socialdemokraten Thorbjørn Kolbo sluttede sig til følget.

- Vi skulle have fulgt dem til Maribo, men der er kommet et møde i vejen, så vi nøjes med at køre til Gedser, forklarer borgmesteren.

Han har tidligere kørt til Paris med Team Rynkeby, og det er netop det arrangement, der har ført til oprettelsen af denne nye tur rundt i det danske land.

Tidligere Team Rynkeby-deltager, Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl, har arrangeret Broen Danmark Rundt sammen med vennen Flemming Bøgely.

- Vi sad på en café i Paris efter Rynkeby og snakkede om, at det ville være mindst lige så skønt at cykle rundt i Danmark, og nu har vi så lagt en rute, der er næsten lige så lang, hvor vi kan få set Danmark på en helt anden måde, end når man kører i bil, forklarer DFs formand, mens han tanker op til den videre tur.

- Det er gået over alt forventning. Vi har været utrolig heldige, fordi vi indtil videre har kunnet cykle i det mest prægtige danske sommervejr. Specielt her på starten af turen har det stor betydning, forklarer han.

Broen Danmark Rundt slutter efter planen i Skagen på fredag, 23. juni.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk