17. februar 2019
Bergliot Jensen, Magnus Bundgaard Nielsen, Jacob Andersen, Jonas Thomasen og Sandra Jensen slapper af i teltlejren med udsigt til storstrømsbroen. Det er deres første gang på festivalen.
gallery icon

Se billedserie

Bergliot Jensen, Magnus Bundgaard Nielsen, Jacob Andersen, Jonas Thomasen og Sandra Jensen slapper af i teltlejren med udsigt til storstrømsbroen. Det er deres første gang på festivalen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video fra festivalen: Gutter-glæden smitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video fra festivalen: Gutter-glæden smitter
Opdateret 19. august 2018 kl. 22:27
Vordingborg - 19. august 2018 kl. 21:23
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For de fleste lokale er Gutter Island Garage Rock Festival et forholdsvis ukendt fænomen, men rundt om i Danmark vokser kendskabet til festivalen år for år, og med 200 ekstra biletter var der i år rig lighed til at opleve festivalen for første gang.

Blandt førstegangsdeltagerne var Bergliot Jensen, der var taget på festival sammen med en venneflok fra København.

- Det er genren, der har ført os her til. På andre festivaler skal man selv opsøge den her slags musik, men her får man det bare serveret, og det er så fedt, forklarer hun.

- Men man behøver ikke kun at komme her for musikken. Stemningen er fantastisk. Alle er indstillet på at have en god fest og være gode ved hinanden, tilføjer Sandra Jensen.

- Og så er det tilpas langt nok væk fra København, så man kan koble af fra hverdagen, forklarer Jonas Thomasen, der ligesom vennerne er blevet vild med de rå rammer ved det gamle fort.

- Der er helt fantastisk smukt her, og der er en fantastisk badestrand, fortæller Bergliot Jensen, der helt klart gerne vender tilbage til Gutter Island en anden gang.

Musikalsk bød festivalen på rockbands fra både ind- og udland, og særligt de udenlandske bands markerede sig i løbet af festivalen.

Newzealandske The Cavemen, australske Amyl and the sniffers og japanske Elec- tric Eel Shock imponerede publikum, men størst ros fik de to tyrkiske band Cosmic Wings og Eskiz, der begge bragede igennem på scenen. Flere af bandmedlemmerne fra de to bands har tidligere optrådt sammen på Gutter under navnet The Ringo Jets, og som en overraskelse blev bandet genforenet til en afslutningskoncert.

- Det var så smuk en afslutning. Publikum var ellevilde, forklarer Kasper von Madsen, der er festivalleder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk