27. september 2020
Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie ankommer til BiografCaféen i Vordingborg med Autismecenter Storstrøms forstander Anne Bornefeldt Olsen og borgmester Michael Seiding Larsen (V). Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie ankommer til BiografCaféen i Vordingborg med Autismecenter Storstrøms forstander Anne Bornefeldt Olsen og borgmester Michael Seiding Larsen (V). Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Autister fik royalt besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Autister fik royalt besøg
Vordingborg - 09. oktober 2017 kl. 19:26

Den røde løber var rullet ud, da Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie mandag ankom til BiografCaféen i Vordingborg. Inde i biografsalen ventede brugere, pårørende og medarbejdere fra Autismecenter Vordingborg sammen med kommunalbestyrelsesmedlemmer, samarbejdspartnere og repræsentanter for produktionsselskabet Citizen Dane. Sammen skulle de se filmen »Det Digitale Tilbud«, der viser, hvordan teknologi kan gøre mennesker med autisme mere selvhjulpne og give dem en bedre tilværelse.

- Det er en fornøjelse, at vi er samlet her i dag. Et stort arbejde er afsluttet, og med filmen håber vi at kunne stille os i front for at skabe de bedste muligheder for mennesker med en autismespektrum-forstyrrelse, lød det fra borgmester Michael Seiding Larsen (V), inden mørket sænkede sig over biografsalen. Efterfølgende var prinsessens dom klar:

- Filmen var god. Den viser, hvor vigtigt det er at bruge digitale værktøjer for at give menneske med autisme en bedre hverdag.

Inden filmforevisningen havde prinsesse Marie under private former besøgt Autismecenter Storstrøm, hvor hun blev vist rundt, talte med elever og deltog i en quiz. Prinsessen er protektor for Landsforeningen Autisme og har selv en nevø, der er autist.

Filmen »Det Digitale Tilbud« er kulminationen på et treårigt projekt, hvor Autismecenter Storstrøm med støtte fra Helsefonden har arbejdet på at finde digitale værktøjer til gavn for brugerne.

Læs mere i Sjællandske tirsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk