19. oktober 2019
Udstyret med kommunens »Blå eventyr«-kort kunne nytilflytterne følge med på kortet, mens de kom på sightseeingtur rundt i kommunen.   Imens fortalte henholdsvis Mikael Smed og Else-Marie Langballe Sørensen om alskens kultur- og naturoplevelser rundt på ruterne.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Udstyret med kommunens »Blå eventyr«-kort kunne nytilflytterne følge med på kortet, mens de kom på sightseeingtur rundt i kommunen. Imens fortalte henholdsvis Mikael Smed og Else-Marie Langballe Sørensen om alskens kultur- og naturoplevelser rundt på ruterne.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Tilflyttere kom på bustur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Tilflyttere kom på bustur
Vordingborg - 19. november 2018 kl. 08:22
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor morgenmads buffet, underholdning for de små, rundvisning i byrådssalen og en sigthseeingtur ud i det blå med borgmesteren og viceborgmesteren som guides.

Vordingborg Kommune foldede sig for alvor ud i lørdags, da man bød omkring 150 af områdets nytilflyttere velkommen.

Det er første gang, at kommunen helliger et helt arrangement med det ene formål at gøre nytilflytterne til kommunens bedste ambassadører.

Derfor gav borgmester Mikael Smed sig også god tid til at fortælle om mange af de kulturelle tilbud, naturområder og fritidstilbud, som man kan finde rundt i kommunen, med præsentationer af hver af købstæderne og en kort gennemgang af, hvad det egentlig er af tilbud til borgerne, som kommunen bruger de mange skattekroner på.

Efterfølgende blev forsamlingen splittet op, så cirka halvdelen tog med på tur rundt på Sydsjælland med viceborgmester Else-Marie Langballe Sørensen (SF) og Daniel Irvold (K) som guides, mens den anden halvdel kørte til Stege og videre til Bogø med borgmesteren som guide.

Interessen for at komme med på de to ture var så overvældende, at kommunen måtte bestille to dobbeltdækkerbusser til arrangementet.

- Jeg synes, det gik rigtig godt, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger, lyder den foreløbige evaluering fra borgmesteren.

- Jeg har talt med flere, der var glade for turen, og som har lært en del nyt. De var i forvejen glade for at bo i kommunen, men nu er de blevet endnu mere glade for at bo her, forklarer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk