19. august 2019
Et filmhold har de seneste dage filmet rundt om på den gamle sukkerfabrik. Med på holdet er en række elever fra filmhøjskolen Møn. Blandt andet Jonatan Holten, der her ses til venstre i billedet med klap-brættet.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Et filmhold har de seneste dage filmet rundt om på den gamle sukkerfabrik. Med på holdet er en række elever fra filmhøjskolen Møn. Blandt andet Jonatan Holten, der her ses til venstre i billedet med klap-brættet.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Sukkerfabrikken går til filmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Sukkerfabrikken går til filmen
Opdateret 18. februar 2019 kl. 11:17
Vordingborg - 18. februar 2019 kl. 09:06
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De rå rester af det, der engang var en stolt sukkerfabrik er det rene slaraffenland for det filmhold, der de seneste dage har rumsteret rundt i stedets store tomme haller.

- Det var ved et rent tilfælde, at vi fandt sukkerfabrikken. Vi var rundt og kigge på en masse forskellige steder på hele Sjælland og øerne, men det her var bare det bedste. Vi ville slet ikke kunne skaffe så fantastiske rammer i København, forklarer Caroline Steenberg Dam, der er producer på film og en af de tre studerende på filmuddannelsen Super16 i Valby.

Det har dog ikke været uden udfordringer at rykke det 30 mand store filmhold og de mange statister til Møn, men det har Filmhøjskolen Møn og det nystartede produktionshus Filmhus Møn hjulpet med.

Optagelserne skal til sidst ende ud med kortfilmen Bleed, der omhandler to unge forelskede i et rollespilsmiljø, hvor man særligt har fokus på dobbeltheden i form af rollespillernes normale liv, og de roller, som de lever sig ind som en del af spillet.

- Vi har interviewet en masse rollespillere og har også selv været med til rollespillet Nattens Fortællinger, så vi kunne prøve det på egen krop. Det har været vigtigt for os at lave en troværdig film om det, for det er en hobby, der er meget nem at pege fingre af og grine af. Rollespillerne fortjener en film, der viser respekt for og kærlighed til rollespillet, forklarer manuskriptforfatter Henrik Binger.

Filmoptagelserne på sukkerfabrikken fortsætter frem til og med tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk