21. maj 2019
Anette Moesgaard fra Præstø 4Hs rollespils-gruppe  stod sammen med Runa Valhøj fra Asbæk & Valhøj Frisør for at få sendt holdene af sted ud i Præstøs gader med en fortælling om den forhadte rigmand J.P. Eriksen og de rædsler, der har spredt sig ud fra hans hjemsøgte villa.
gallery icon

Se billedserie

Anette Moesgaard fra Præstø 4Hs rollespils-gruppe stod sammen med Runa Valhøj fra Asbæk & Valhøj Frisør for at få sendt holdene af sted ud i Præstøs gader med en fortælling om den forhadte rigmand J.P. Eriksen og de rædsler, der har spredt sig ud fra hans hjemsøgte villa.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Rekordmange tog ud på skræktur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Rekordmange tog ud på skræktur
Vordingborg - 17. oktober 2018 kl. 23:40
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Monstre, munke og spøgelses af den forhadte rigmand J.P. Eriksen.

Det var, hvad man onsdag aften kunne opleve i Præstøs gader. Handelsforeningen, Præstø 4Hs rollespilsafdeling og en række lokale handelsfolk gik traditionen tro sammen for at arrangere en uhyggelig familietur gennem byens gader.

Rollespillere og en lang række hjælpere stod klar i skumle kostumer rundt om i byens gader, men det vigtigste element på turen var ruten gennem Fogs gamle villa, J.P. Eriksens hjemsøgte hjem med blod på væggene, monstre og spøgelser.

Halloweenturen startede klokken 18, og arrangørerne havde regnet med, at de sidste skulle sendes af sted senest klokken 20, men det skete først knap en time senere.

Med 650 deltagere har man slået sidste års rekord på 450 deltagere, og det er langt mere end arrangørerne selv havde turdet håbe på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk