22. marts 2019
Nelson Can her med Selina Gin og Signe SigneSigne forrest var blandt de optrædende bands. De har høstet stor hæder og skal optræde på dette års Roskilde Festival.
gallery icon

Se billedserie

Nelson Can her med Selina Gin og Signe SigneSigne forrest var blandt de optrædende bands. De har høstet stor hæder og skal optræde på dette års Roskilde Festival.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Lyden af midsommer på festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Lyden af midsommer på festival
Vordingborg - 16. juni 2018 kl. 23:51
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en havefest som ingen andre. Hvert år kan Midsommer Festival, der bliver afholdt i en privat have i Præstø, trække hundredvis af musikinteresserede til byen med et miks upcoming bands og solide undergrundsbands, og i år er ingen undtagelse.

Festivalen løber af stablen denne weekend, og arrangørerne er allerede godt tilfredse. Med tilføjelsen af en ekstra scene i et telt og en række ekstra aktiviteter ud over det musikalske, har festivalen haft succes med at vokse sig større i de ellers så intime rammer.

Og gæsterne er godt tilfredse.
- Jeg er enormt glad for, at der kan skabes sådan et fantastisk arrangement i Præstø med den her slags musik. Det er jo ikke bare hvilken som helst musik. Man kan se, der er gjort meget ud at finde det rette program, forklarer Emil Oppenhagen, der havde sin to-årige datter Kaya med på festivalen.

- Jeg flyttede hertil fra Nørrebro for to år siden. Det er arrangementer som det her, der trækker sådan nogle som mig hertil, tilføjer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk