18. august 2019
Marina Fisk på Nordhavnen i Vordingborg er blandt de allermest udsatte bygninger på havnen, når vandstanden stiger. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Marina Fisk på Nordhavnen i Vordingborg er blandt de allermest udsatte bygninger på havnen, når vandstanden stiger. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Havne ramt af store oversvømmelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Havne ramt af store oversvømmelser
Vordingborg - 02. januar 2019 kl. 14:39
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Følgerne af nytårsstormen kan onsdag for alvor mærkes rundt om i de sydsjællandske havne. Flere steder har vandet rejst sig så langt over den normale vandstand, at store dele af kajene nu står under vand. Hårdest er det gået ud over Nordhavnen i Vordingborg og Præstø Havn, hvor vandet har nået helt op til butikkerne og spisestederne på de respektive havne.

Også flere andre steder i Vordingborg Kommune kæmper man med den voldsomme vandstigning. Konkret har kommunen onsdag formiddag spærret Nysøvej ved Præstø. På Sukkerfabrikken i Stege tilbyder man nu afhentning af sandsække til de boligejere, der er mest udsatte for oversvømmelser ved havnen i Stege.

En lang række både, der har været trukket op på land, er også ramt af oversvømmelserne, og derfor opfordres alle bådejere i området til at få tjekket op på, om deres båd er ordentligt fortøjret.

Dansk Søredning var onsdag morgen ude for at hjælpe med at få fortøjret en 50 fod sejlbåd fra Masnedø Marinecenter, der havde revet sig løs fra molen.

(opdateres)

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk