24. maj 2019
Med 199 løbere og mange flere tilskuere fik man god glæde af den nye bredere bro, så der var god plads til alle.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Med 199 løbere og mange flere tilskuere fik man god glæde af den nye bredere bro, så der var god plads til alle.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Folkefest ved bro-indvielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Folkefest ved bro-indvielsen
Vordingborg - 30. september 2018 kl. 18:15
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med anslået 500-600 fremmødte til broindvielsen lørdag eftermiddag var det tydeligt for enhver, hvor meget broen over jernbanen i Lundby betyder ikke bare for byen selv, men for hele området og den nordlige del af kommunen.

I ni måneder har man måtte ud på store omveje for at komme fra den ene del af Lundby til den anden.

- Elever i Kostræde og Køng har været hårdt ramt. De har haft ekstra 40 minutter i skole og 30 minutter hjem fra skole. Skoledagen har altså været over en time længere, og det alene til transport, fortalte borgmesteren.

- Broen har ikke kun stor betydning for Lundby, men også for Bårse, Køng, Kostræde Banker og alle jer ude på de små veje, hvor der har været ekstra meget trafik, fortsatte borgmesteren, der dog også benyttede chancen til at se fremad. Den nye bro er nemlig kun en lille del af det meget større projekt, der skal forberede hele jernbanestrækningen til hurtigere tog og i sidste ende den nye Femern-forbindelse.

- Det vil give kortere rejsetider ikke kun til København, men også til Tyskland. Det vil uden tvivl betyde en positiv udvikling for Lundby og hele den nordlige del af kommunen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk