10. juli 2020
Selvom man ikke nåede op på de forventede 2000 gæster var der stadig godt fyldt op på sidelinjerne, hvor såvel ung som gammel fulgte med i opgøret mellem Vordingborg IF og Næstved Boldklub. Fotos: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Selvom man ikke nåede op på de forventede 2000 gæster var der stadig godt fyldt op på sidelinjerne, hvor såvel ung som gammel fulgte med i opgøret mellem Vordingborg IF og Næstved Boldklub. Fotos: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Folkefest trods truende skyer til pokalkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Folkefest trods truende skyer til pokalkamp
Vordingborg - 09. august 2019 kl. 05:18
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klubbens største kamp i mange år. Et opgør med rivalerne fra Næstved. Det var med god grund, at folk torsdag aften stimlede til stadion i Vordingborg, hvor klubbens nyoprykkede sjællandsserie-hold skulle møde 1. divisionsholdet fra Næstved.

De mange tilskuere fyldte godt ud på tribunerne, men Vordingborg IF nåede dog aldrig op på de 2000 tilskuer, de havde regnet med til kampen. Men de cirka 1300 solgte billetter var dog nok til at få smilene frem hos klubben, især taget vejret i betragtning.

- Vi kunne godt have brugt nogle flere tilskuere, men vejret har nok holdt en del hjemme, fortæller kasserer Bent Jensen.

Torsdag aften var der flere små regnbyger, en så sent som ti minutter inden kampen. Men med undtagelse af lidt smådryp i starten forløb kampen i tørvejr.

Det vakte ikke overraskende glæde hos Vordingborg IFs formand, Morten Brandt, der sammen med mange af klubbens frivillige har knoklet for at blive klar til den store kamp.

- Vi er jo ikke vant til at arrangere så store kampe. Der har været brug for en helt anden logistik, end vi er vant til, når vi skal håndtere så mange flere tilskuere, forklarer han.

- Vi har brugt fem gange så mange frivillige, som vi normalt har, men heldigvis er alle bare kommet af sig selv, forklarer formanden.

- Det ser jo heldigvis ud til, at det bare kører på skinner. Der er styr på tingene og god stemning blandt tilskuerne, tilføjer formanden.

Han håber, at lokalbraget kan give flere tilskuere til sæsonens andre kampe, når først folk får set, hvor højt niveauet er. Trods et nederlag på 1-3 fik Vordingborg-spillerne ros for deres indsats.

- Spillerne har selvfølgelig også glædet sig til den her kamp. Det er ikke bare et 1. divisionshold. Det er naboholdet. Det gør det jo kun sjovere, forklarer formanden.

Læs mere i Sjællandske Vordingborg fredag

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk