18. januar 2019
Sommerfuglene fra Præstø Privatskoles grønne gruppe sværmede omkring, mens de raslede med skolemælkskartoner fyldt med ris.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Sommerfuglene fra Præstø Privatskoles grønne gruppe sværmede omkring, mens de raslede med skolemælkskartoner fyldt med ris.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billeder og video: Farverigt karneval i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billeder og video: Farverigt karneval i børnehøjde
Vordingborg - 09. februar 2018 kl. 18:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fem farver: Rød, grøn, hvid, blå og sort. Det var alt lærere, pædagoger og elever havde, da de mødtes mandag morgen på Præstø Privatskole.

Men efter en uge, hvor kreativiteten har kunnet få frit slag, kunne skolen i samlet trop begive sig gennem byen med et sandt festfyrværkeri af farver med kæmpe tændstikker, sommerfugle, isbjørne, vandmænd og ravne med meget mere.

Optoget gennem Præstøs gader tiltrak sig meget opmærksomhed, og derfor var det også en særdeles tilfreds skoleleder, der kunne gøre status efter turen.

- Vi vil gerne være med til at gøre det lidt sjovere at bo i Præstø, så det var dejligt at se så mange tage imod os, fortæller Henrik Kjøller.

- Lærerne havde ikke forberedt noget, så eleverne har selv været med til at vælge, hvordan deres farve skulle vises frem og kreativiteten har fået frit slag, fortæller Ditte Caspersen, der har stået i spidsen for dagen.

Hun tilføjer, at eleverne har været blandet på tværs af alle klassetrin i ugens løb. Foruden kostumerne har man også blandt andet forvandlet 200 tomme skolemælk til musikinstrumenter og spande til trommer.

- Vi har ikke prøvet at samle hele skolen om så stort et projekt før, og vi kunne jo ikke rigtig lave en generalprøve, så det har været spændende at se, hvordan det ville gå, forklarer skolelederen og tilføjer, at man nu vil overveje, om det skal gøres til en ny tradition. la-c

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk